Optimal Livsenergi

Menneskets tilstand


Definitionen på ordet ”sygdom” er ifølge Nudansk Ordbog: ”en unormal tilstand i kroppen eller sindet, som medfører, at man ikke har det godt." Altså handler sygdom om at få det godt igen og have det godt.


Når så samtidigt ordet ”uperfekt” slet ikke findes i Nudansk Ordbog, så er det klart, at ALT LIV er perfekt altid, men konstant i bevægelse, forandring, aldrig det samme, altid kaleidoskopisk, fantastisk, nuanceret og helt igennem et udtryk for ALTRUISTISK KÆRLIGHED, LYKSAGLIGHED, LYKKE, FRED og GLÆDE, som er menneskets grundlæggende natur.


Husk derfor altid:


DET ER LYSTEN DER DRIVER VÆRKET

MÆRK EFTER HVAD DER FØLES RIGTIGT FOR DIG

VISDOMMEN ER I DIG SELV


Årsagerne til menneskets genvordigheder, skal således ikke findes ved at dissekere kroppen. Menneskets og kroppens tilstand afspejler til enhver tid også KARMA, ILLUSIONER, MØRKE, UVIDENHED, UBEVIDSTHED samt ANGST og meget andet.

Vejledning i spiritualitet


Alle yogaformer og qigong efter Biyunmetoden herunder

grundlæggrende leveregler: YAMA og NIYAMA.


Vejledning i og tolkning af alle religiøse tekster.


109 Tekster - Yogafilosofi og 109 Leveord.Kontakt Lars-Elias Anna Elena for nærmere oplysninger.

Optimal Livsenergi


Jeg arbejder på telefonen med at hjælpe med vibrationel terapi med syngeskåle, klokker og andet samt giver vejledning i kost, kosttilskud, urter og æteriske olier. Jeg arbejder også i klinikken på Rosebuds adresse, således at det er muligt at komme og opleve Satsang (Samvær med Sandheden), Kærlighedens Kinesiologi samt Vejledning i Spiritualitet.