Optimal Livsenergi baggrund


Klinikken, Optimal Livsenergi, blev grundlagt i marts 2009, efter at Lars-Elias Anna Elena havde uddannet sig indenfor kinesiologi og andre alternative behandlings-metoder i omkring 12 år. Fra 2009 til 2015 har ca. 400 klienter gennemført et behandlingsforløb hos Optimal Livsenergi. Lars-Elias Anna Elena har i denne periode hovedsagligt arbejdet med vibrationel kinesiologi i henhold til Dawson Programmet og Corrective Sounds Programmet.


I 2015 besluttede Lars-Elias Anna Elena, at han havde nået så langt, som han kunne og ville med den kinesiologiske muskeltestning og ikke længere ville anvende den. Baggrunden for denne beslutning var også den kundalinivækkelse, som har præget hans liv siden 2002 og det stadie, der havde indfundet sig i 2015.


Ud af den dybeste ærefrygt og respekt for KUNDALINI, Urkraften i Mennesket, som også er MODER JORD og ALLE LEVENDE ORGANISMER derpå, besluttede Lars-Elias Anna Elena, at han ikke længere ville gå i detaljer omkring menneskets og kroppens tilstand gennem muskeltest, men i stedet arbejde for YOGA (forening mellem SELVET og det UNIVERSELLE SELV) og HELING.


Definitionen på ordet ”sygdom” er ifølge Nudansk Ordbog: ”en unormal tilstand i kroppen eller sindet, som medfører, at man ikke har det godt. Altså handler sygdom i sin enkelhed blot om at få det godt igen og have det godt. Når så samtidigt ordet ”uperfekt” slet ikke findes i Nudansk Ordbog, så er det klart, at ALT LIV er perfekt altid, men konstant i bevægelse, forandring, aldrig det samme, altid kaleidoskopisk, fantastisk, nuanceret og helt igennem et udtryk for ALTRUISTISK KÆRLIGHED, LYKSAGLIGHED, LYKKE og GLÆDE, som er KUNDALINIS grundlæggende natur. Husk derfor altid:


DET ER LYSTEN DER DRIVER VÆRKET

MÆRK EFTER HVAD DER FØLES RIGTIGT FOR DIG

VISDOMMEN ER I DIG SELV


Årsagerne til menneskets genvordigheder, skal således ikke findes ved at dissekere kroppen. Menneskets og kroppens tilstand afspejler til enhver tid også KARMA, ILLUSIONER, MØRKE, UVIDENHED, UBEVIDSTHED samt ANGST.


Lars-Elias Anna Elenas eget mål I livet har siden 2015 kort og godt været:


AT LEVE NATURLIGT og HAVE DET GODT


Således er VEJEN MÅLET, og et nyt grundlag for OPTIMAL LIVSENERGI træder frem her i 2018.


KONTAKT

Lars-Elias Arno Ørrild alias Lars-Elias Anna Elena

Mindet 3, 2th, 8660 Skanderborg

lars@optimallivsenergi.dk

Mobil: 40 16 28 81 eller fastnettlf.: 86 51 14 03

Vejen er målet

PROFIL

Jeg tilbyder SATSANG og  VIBRATIONEL TERAPI med bl.a. lyde, farver, æteriske olier, halvædelsten og affirmationer. Derudover kommer jeg med anbefalinger omkring udrensningskure, urter, kost og kostilskud mv.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.