Optimal Livsenergi baggrund

Klinikken, Optimal Livsenergi, blev grundlagt i marts 2009, efter at Lars-Elias Anna Elena havde uddannet sig indenfor kinesiologi og andre alternative behandlings-metoder i omkring 12 år. Fra 2009 til 2015 har ca. 400 klienter gennemført et behandlingsforløb hos Optimal Livsenergi. Lars-Elias Anna Elena har i denne periode hovedsagligt arbejdet med vibrationel kinesiologi i henhold til Dawson Programmet og Corrective Sounds Programmet.


I 2015 besluttede Lars-Elias Anna Elena, at han havde nået så langt, som han kunne og ville med den kinesiologiske muskeltestning og ikke længere ville anvende den. Baggrunden for denne beslutning var også den kundalinivækkelse, som har præget hans liv siden 2002 og det stadie, der havde indfundet sig i 2015. Siden har han udviklet Kærlighedens Kinesiologi og haft flere opdateringskurset i forbindelse med arbejdet som instruktør for Corrective Sounds, som bygger oven på Dawson Programmet, vibrationel kinesiologi. Lars-Elias Anna Elena har selv udviklet disse opdateringskurser og afholdt kurser for flere kursister. Kærlighedens Kinesiologi er den ultimative kinesiologiform, hvor alt er ét og alle ubalancer er ude for ubalancer findes ikke. Kun kompensationer for indre og ydre forhold. Qi Bö, den himmelske lærer, gav akupunkturen til Den Gule Kejser og han skrev over 700 sider om bl.a. Yin og Yang. Qi Bö skriver i forordet til Den Gule Kejsers klassiker, at alle skal leve og blive 120 år såfremt de lever i overensstemmelse med Tao og i harmoni med bevægelserne for Yin og Yang. Det samme står i biblen i 1. mosebog - mennesket skal blive 120 år og gå på jorden.


Ud af den dybeste ærefrygt og respekt for KUNDALINI, Urkraften i Mennesket, som også er MODER JORD og ALLE LEVENDE ORGANISMER derpå, besluttede Lars-Elias Anna Elena, at han ikke længere ville gå i detaljer omkring menneskets og kroppens tilstand gennem muskeltest, men i stedet arbejde for YOGA (forening mellem SELVET og det UNIVERSELLE SELV) og HELING.


Lars-Elias Arno Ørrild alias Lars-Elias Anna Elena

Mindet 3, 2th, 8660 Skanderborg

lars@optimallivsenergi.dk

Mobil: 40 16 28 81 eller fastnettlf.: 86 51 14 03

KONTAKT

PROFIL

Jeg tilbyder SATSANG, SPIRITUEL VEJLEDNING og VIBRATIONEL TERAPI med bl.a. lyde, farver, æteriske olier, halvædelsten og affirmationer. jeg anbefaler udrensningskure, urter, kost, kostilskud og æteriske olier.

Less is More

© Copyright 2015. All Rights Reserved.