LARS-ELIAS ANNA ELENA


Lars-Elias Anna Elena blev født i 1962. Han fik i 2002 en voldsom Kundalinivækkelse, som de sidste 16 år har medført mange spirituelle oplevelser og tilstande i krop og sind. Det har undertiden været så voldsomt, at indlæggelse på psykiatrisk hospital har været en konsekvens. I de senere år har Kundalini, som er Moderen, der vedvarende skaber kroppen, manifesteret sig under navnet Anna Elena.


Siden 2002 har Lars-Elias Anna Elena studeret og praktiseret religioner, herunder specielt Den Universelle Religion, Kristendom, Buddhisme, Hinduisme samt Yoga og Qigong for at understøtte Kundalinivækkelsens udvikling og mange tilstande, som fordrer etisk sund livsførelse samt oprensning af krop, sind og energisystem for at kunne forløbe optimalt.


Lars-Elias Anna Elena er uddannet indenfor sprog og økonomi og har arbejdet i erhvervslivet med salg i ca. 20 år. De seneste 20 år har han uddannet sig som alternativ behandler og er bl.a. instruktør i Vibrationel Kinesiologi og Qigong efter Biyunmetoden. Han har haft egen klinik, Optimal Livsenergi, siden 2009.


I 2018 har Lars-Elias Anna Elena grundlagt en uegennyttig organisation under navnet ROSEBUD, og tilbyder, udover konsultationer i klinikken OPTIMAL LIVSENERGI, bogsalg, undervisning, foredrag, sammenkomster med dialog, medvirken ved arrangementer til fremme af mangfoldighed, kulturmøder, samarbejde med erhvervslivet, offentlige institutioner og foreninger til fremme af medmenneskelighed og de potentialer og den visdom, som hvert eneste menneske rummer.


KONTAKT

Lars-Elias Arno Ørrild alias Lars-Elias Anna Elena

Mindet 3, 2th, 8660 Skanderborg

lars@optimallivsenergi.dk

Mobil: 40 16 28 81 eller fastnettlf.: 86 51 14 03

Vejen er målet

PROFIL

Jeg tilbyder SATSANG og  VIBRATIONEL TERAPI med bl.a. lyde, farver, æteriske olier, halvædelsten og affirmationer. Derudover kommer jeg med anbefalinger omkring udrensningskure, urter, kost og kostilskud mv.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.